Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kucharstwo
(1)
Superfood
(1)
Warzywa
(1)
Żywność prozdrowotna
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Poradnik
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Superfood. Ziemniak, dynia, burak. - Poznań : Olimp Media, 2018. - 106, [6] strona : ilustracje kolorowe ; 21 cm.
Superfoods, czyli żywność o wysokiej wartości odżywczej, jest dostępna na wyciągnięcie ręki. Wiosenny czosnek niedźwiedzi, letnia koniczyna łąkowa, czarny bez, żurawina, czy jesienna dynia to tylko niektóre z rodzimych roślin tak bogatych w składniki odżywcze. Szczegółowym opisom pełnych wartości roślin towarzyszą pomysły na to, jak wykorzystać je w codziennym menu.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej